Conteh uitblinker bij winnend Feyenoord Onder 21

Feyenoord Onder 21 heeft onder leiding van de nieuwe trainer Sipke Hulshoff de eerste oefenwedstrijd afgewerkt. De Rotterdamse talenten speelden dinsdagavond op Varkenoord tegen SC Feyenoord. Christian Conteh was de grote uitblinker in de 3-2 gewonnen wedstrijd.

Dit meldt Kein Geloel. Conteh mocht in de basis beginnen en was met name met zijn dribbels gevaarlijk. In de beginfase werd er in de oefenwedstrijd alles behalve rustig aan gedaan. Na twee minuten scoorde SC Feyenoord. Noah Naujoks maakte via een been van een verdediger vier minuten later alweer gelijk. Drie minuten later scoorde Abdel Belarbi na een goede vooractie van Conteh. De talentvolle aanvaller scoorde later zelf de 3-1. Uit een corner werd de 3-2 nog gemaakt door SC Feyenoord.

De wedstrijd werd afgewerkt in drie periodes van twintig minuten en daarin werd er veel gewisseld. Jansen; Hall, Skogen, Hendriks, Candelaria; El Bouchataoui, Kleijn, Naujoks; Conteh, Belarbi en Benita begonnen in de eerste periode. Jansen; Hall, Skogen, Hendriks, Owusu; El Bouchataoui, Naujoks, Dermane; Conteh, Belarbi en Benita in de tweede periode. In de laatste periode kwamen onder meer Dos Santos, Van Veldhoven, Zitman en Zahui nog in actie.