'Castellanos 'zeker niet' naar Feyenoord'

'Castellanos 'zeker niet' naar Feyenoord'

Feyenoord hoopt dit weekend een akkoord te bereiken met een nieuwe aanwinst. De Rotterdammers zijn al enkele dagen in gesprek met een vleugelaanvaller, maar het is tot op heden nog niet bekend gemaakt om welke speler het gaat. Feyenoord-watcher Sinclair Bischop weet wel te melden dat het om een buitenlandse speler gaat.

Is het de Argentijn Valentín Castellanos? ''Die wordt het zeker niet'', countert de journalist de vraag in het praatprogramma FC Rijnmond. ''Feyenoord hoopt dit weekend rond te komen met een vleugelaanvaller. Dat is natuurlijk ook noodzaak. We zagen gisteren ook weer dat Haps als linksbuiten moest invallen, met alle respect voor de jonge Benita, maar hij moest rechtsbuiten invallen. Er moeten dus nog wel wat spelers bij.''

Het Algemeen Dagblad sprak afgelopen week al over de interesse in Álvaro Barreal, maar het is niet duidelijk of de stadionclub ook in gesprek is met de rechtsbuiten. De Argentijn staat al een aantal jaar op de radar van Feyenoord. Barreal heeft een marktwaarde van twee miljoen euro en speelt bij FC Cincinnati.

Feyenoord wil zich ook nog achterin versterken. ''Het feit dat Slot niet kiest voor Hendriks betekent dat hij er niet klaar voor is'', concludeert tafelgast Rob Baan. Bischop vult aan dat Hendriks nu wel stappen maakt. ''Hij heeft denk ik ook pech dat hij in de categorie Azarkan valt, jongens die net niet kunnen aanhaken en weinig speeltijd hebben gehad. Slot geeft wel aan dat hij de laatste weken stappen maakt. Het zegt wel genoeg dat ze Viergever als back-up voor Senesi willen halen.''

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties