Burger: ''We zijn er niet uitgekomen met FC Basel''

Burger: ''We zijn er niet uitgekomen met FC Basel''

Wouter Burger blijft voorlopig bij Feyenoord. De middenvelder van de Rotterdammers stond in de nadrukkelijke belangstelling van FC Basel. Burger reageert zelf dat een transfer er niet in zit en zich focust op een plek centraal achterin.

"Naar FC Basel heb ik geluisterd. Dat is een grote club. FC Basel zag me als middenvelder, maar daar zijn we niet uitgekomen. Van Sparta ben ik ook op de hoogte", vertelt Burger in gesprek met RTV Rijnmond, De talentvolle Feyenoorder wil vechten voor zijn plek. "Ik ben enthousiast over hoe ik me centraal achterin ontwikkel."

Mario Been zag Burger een goede wedstrijd spelen. ''Ik vond Burger de tweede helft beter spelen. Hij speelde toen wat meer aan de linkerkant en dat is wat vertrouwder voor hem met zijn linkspoot. De eerste helft heeft hij het naar behoren gedaan. Geen fouten gemaakt. Geen domme dingen gedaan, maar goed. Dat wordt niet de nieuwe rechter centrale verdediger.''

Lees meer over
Wouter Burger
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties