Burger: ''Ik hoop dat dat uitgesproken wordt''

Burger: ''Ik hoop dat dat uitgesproken wordt''

Wouter Burger was zondagmiddag verantwoordelijk voor de enige Feyenoord-goal en speelde de 90 minuten vol. De middenvelder wordt, net als de voorbereiding van vorig seizoen, gebruikt als centrale verdediger. Dat bevalt Burger goed.

''Het is niet gecommuniceerd door Feyenoord dat ik me nu alleen maar op de centrale verdediger positie moet gaan richten. Wat ik wil? Ik wil spelen. Ik denk dat ik me goed aan het ontwikkelen ben in het centrum van de verdediging. Als het vertrouwen dat ik in de toekomst een goede linker centrale verdediger kan worden er is vanuit de club, dan zou ik dat zeker zien zitten. Dan hoop ik dat dat ook uitgesproken wordt. Als dat vertrouwen er niet is, dan is dat ook goed. Maar dan zou ik dat ook willen horen'', vervolgt Burger.

''Basel zag me meer als middenvelder en van Feyenoord weet ik dat ze me meer als centrale verdediger zien. Ik ben de hele jeugdopleiding een middenvelder geweest en heb op het hoogste podium nog niet veel in de verdediging gestaan. Tuurlijk moet je dat verdienen, dat weet ik ook. Dat ligt deels bij mezelf en deels bij het feit dat je ook een kans moet krijgen van de club. Daardoor ben ik wel gaan luisteren naar Basel. Voor nu focus ik me op Feyenoord'', aldus Burger.

Lees meer over
Wouter Burger
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties