Bozeník scoort fraai kopdoelpunt voor Slowakije

Bozeník scoort fraai kopdoelpunt voor Slowakije

Robert Bozeník heeft van zich laten horen in de WK-kwalificatie wedstrijd van Slowakije tegen Slovenië. De spits van Feyenoord, die aankomend seizoen op huurbasis uitkomt voor Fortuna Düsseldorf, scoorde in de eerste helft de 0-1.

De wedstrijd werd uiteindelijk met 1-1 gelijkgespeeld. Petar Stojanovic scoorde namens Slovenië vlak voor rust. Bozeník kon na zijn doelpunt niet meer tot scoren komen. De bondscoach haalde hem in de tweede helft naar de kant. Vijftien minuten voor tijd kwam Martin Koscelnik binnen de lijnen.

Feyenoord
Bozeník heeft in de voorbereiding van Arne Slot de kans gehad zich te bewijzen. De trainer koos uiteindelijk voor Bryan Linssen in de punt van de aanval. De 21-jarige Bozeník moest spelen om zichzelf te ontwikkelen. Uiteindelijk is een verhuurperiode de beste optie gebleken voor beide partijen.

''Je ziet toch dat het moeilijk is voor hem'', vertelde Slot over zijn situatie. ''Dit is de beste oplossing, een nieuwe omgeving. Ik hoop dat hij daar veel gaat spelen en dat we hem volgend jaar beter terug gaan krijgen.'' Fortuna Düsseldorf heeft een optie tot koop bedongen van vier miljoen euro.

Lees meer over
Robert Bozenik
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties