Bosvelt, Van Wonderen en Vos blikken terug: ''Nu even niet Lee, ophoepelen!''

Bosvelt, Van Wonderen en Vos blikken terug: ''Nu even niet Lee, ophoepelen!''

Vanavond in het programma Teamgenoten blikt Jan Joost van Gangelen met Kees van Wonderen, Paul Bosvelt en Henk Vos terug op seizoen 1998/1999, waarin alle aankopen uitblinken en het degelijke Feyenoord onder leiding van trainer Leo Beenhakker al aan het begin de koppositie inneemt en die niet meer afstaat.

Verschillende onderwerpen komen voorbij. Ook de thuiswedstrijd tegen NAC Breda is natuurlijk onderwerp van gesprek. Zanger Lee Towers is voorafgaand aan de kampioenswedstrijd van Feyenoord in seizoen 1998/1999 door trainer Leo Beenhakker de kleedkamer uitgestuurd, zo vertelt Van Wonderen. Lee Towers wilde de spelers succes wensen voor de wedstrijd tegen NAC Breda, maar daar stak Beenhakker een stokje voor.

''Wij zaten voor de wedstrijd in de kleedkamer. Iedereen was stil en zat naar de grond te kijken, maar toen kwam Lee Towers de kleedkamer binnen om ons even een hart onder de riem te steken. Leo Beenhakker ging uit zijn plaat. Hij zei: 'Nu even niet Lee, ophoepelen!''' Ploeggenoot Vos vult aan: "Hij liep daar, omdat hij natuurlijk het veld op moest. Dus hij dacht: laat ik ze eens even moed inspreken.''

Teamgenoten
Iedere woensdag om 19:15 uur brengt ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen drie spelers weer samen om terug te blikken op een bijzonder seizoen uit de Eredivisie-geschiedenis. Bepalende spelers vertellen hoe de chemie was binnen de groep en halen herinneringen op aan het memorabele voetbaljaar. Vanavond op ESPN zijn Bosvelt, Vos en Van Wonderen dus te zien.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties