Boskamp twijfelt over Dessers: "Net te weinig voor een topclub"

Boskamp twijfelt over Dessers: "Net te weinig voor een topclub"

Op een hectische Deadline Day werd Cyriel Dessers uiteindelijk gepresenteerd als de laatste versterking van Feyenoord. Hoewel de roep om een spits groot was, vraagt Jan Boskamp zich af of de Belg wel de juiste aanwinst is voor de Rotterdammers.

Die vraag stelt de oer-Feyenoorder in de Belgische krant Het Belang van Limburg. "Ik weet dat Feyenoord met veel spitsen heeft gesproken voor ze bij Dessers uitkwamen. Hij kan natuurlijk een goaltje maken en is bekend met de Nederlandse competitie, maar ik kijk er een beetje hetzelfde tegenaan als toen hij naar Genk ging. Ik vind het net te weinig voor een topclub. Dat is daar ook gebleken."

"Daar staat tegenover dat hij in Nederland meer ruimte gaat krijgen", vervolgt Boskamp over de (gedeeld) Eredivisietopscorer van 2019/20. "Ik hoop dat het iets wordt, want het is een sympathieke jongen en ik vind Feyenoord best een sympathieke club", sloot hij af met een understatement. De Rotterdammers huren Dessers voor een jaar van Genk en hebben daarbij een optie tot koop bedongen.

Lees meer over
Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties