Scoort Danilo wederom? Ontvang twee keer je inzet!

Scoort Danilo wederom? Ontvang twee keer je inzet!

Advertorial - Feyenoord speelt dit weekend de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen in De Kuip. De Rotterdammers treffen zaterdagavond sc Heerenveen met Sven van Beek als aanvoerder en Kees van Wonderen als trainer. In aanloop naar de competitiewedstrijd is de ploeg van trainer Arne Slot duidelijk de grote favoriet.

De quoteringen van BetCity spreken dan ook in het voordeel van Feyenoord. Je ontvangt 1.29 keer je inzet wanneer de stadionclub de drie punten pakt. Bij een gelijkspel is de quotering 5.57 keer je inzet. Denk jij toch dat sc Heerenveen met de drie punten naar huis gaat? Dan ontvang je voor elke euro die je inzet 9.00 keer je inzet terug.

Feyenoord won de eerste competitiewedstrijd overtuigend met 2-5 van Vitesse, maar sc Heerenveen had meer moeite. Tegen Sparta Rotterdam werd er in eigen huis met 0-0 gelijkgespeeld. De ploeg van Van Wonderen speelde moeizaam en moet duidelijk nog stappen maken de komende weken. Dat Feyenoord dan ook als de grote favoriet wordt bestempeld is een logisch gevolg.

Meld je hier direct aan

Verwacht jij dat Danilo wederom scoort?
De nieuwe spits van Feyenoord was tegen Vitesse op dreef. De Braziliaan wist tegen de Arnhemmers twee keer het net te vinden. Na afloop liet Danilo weten te mikken op minimaal vijftien doelpunten in het nieuwe seizoen. Verwacht jij dat de nummer negen het tegen sc Heerenveen opnieuw gaat waarmaken? Dan ontvang je 2.18 keer je inzet. Klik hier om direct te profiteren.

Gaat Sebastian Szymański weer toveren?
De 23-jarige Pool werd afgelopen weekend uitgeroepen tot Man of the Match. De aanwinst van Feyenoord liet zich nadrukkelijk gelden en leverde twee assists af. Szymański blonk uit door zijn uitstekende overzicht en traptechniek. Wanneer Feyenoord en sc Heerenveen dit weekend scoren en Szymański levert opnieuw een assist af, dan is de quotering daarvoor 9.00 keer je inzet!

Nieuwe spelers profiteren van flinke aanbieding
Wil jij meespelen en een gokje wagen? Nieuwe spelers ontvangen via FR12.nl een Free Bet van 50 euro. Daarnaast is het mogelijk om éen euro in te zetten op een overwinning van Feyenoord. Wanneer jij gelijk krijgt ontvang je 40 keer je inzet. Deze actie is alleen geldig voor spelers die zich via deze link aanmelden en is eenmalig.

Klik hier en profiteer direct!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+