Bijlow, Til en Malacia opgeroepen voor Oranje

Bijlow, Til en Malacia opgeroepen voor Oranje

Bondscoach Louis van Gaal heeft de selectie voor de interlands tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije bekend gemaakt. Guus Til, Justin Bijlow en Tyrell Malacia behoren tot de definitieve selectie van het Nederlands Elftal.

De selectie bestaat uit 25 spelers. Steven Bergwijn en Denzel Dumfries, die niet waren opgenomen in de voorselectie, zijn er toch bij. Virgil van Dijk maakt na een lange periode van blessureleed zijn rentree bij Oranje. De nieuwe bondscoach besloot Donny van de Beek en Remko Pasveer geen uitnodiging te sturen.

Nederland hervat de WK-kwalificatiereeks in Oslo, waar Noorwegen op woensdag 1 september in het Ullevaal Stadion de tegenstander is. Zaterdag 4 september komt Montenegro op bezoek in de PSV-thuishaven in Eindhoven. Oranje besluit de interlandperiode dinsdag 7 september in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam met een ontmoeting met Turkije, de koploper in groep G. Alle duels beginnen om 20.45 uur.

Bijlow, Til en Malacia opgeroepen voor Oranje

Lees meer over
Oranje
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties