Bijlow ook voor zondag twijfelgeval: ''Race tegen de klok''

Bijlow ook voor zondag twijfelgeval: ''Race tegen de klok''

Ofir Marciano maakte een goede indruk in de wedstrijd tegen Heracles Almelo. De doelman was belangrijk door Delano Burgzorg van scoren af te houden: de aanvaller van de uitploeg had een vrije doortocht. Marciano voorkwam middels een ingreep met zijn benen de 2-1.

De kans is groot dat Marciano ook zondag in De Kuip tegen Fortuna Sittard weer zijn opwachting gaat maken. Trainer Arne Slot vertelt dat het een stuk beter gaat met Justin Bijlow. De doelman is momenteel aan het herstellen van een corona besmetting. Of hij het duel gaat halen is nog niet helemaal zeker.

''Hij is voorzichtig voor zichzelf aan het trainen'', reageert trainer Arne Slot in gesprek met RTV Rijnmond. ''Justin heeft wel klachten gehad. Zondag is wel heel dichtbij. Dat zal een race tegen de klok worden.'' Bijlow was niet inzetbaar tegen Slavia Praag, FC Twente en Heracles Almelo.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties