Bijlow niet fit en verlaat trainingskamp

Bijlow niet fit en verlaat trainingskamp

Justin Bijlow is er niet bij morgen in De Kuip. De doelman is niet fit genoeg om de interland tegen Noorwegen te spelen. Bondscoach Louis van Gaal heeft Tim Krul opgeroepen als zijn vervanger in de selectie.

Meer details over Bijlow zijn afmelding zijn nog niet bekend. Het is niet duidelijk of hij een blessure heeft opgelopen of gewoon ziek is. ''Vandaag heeft niemand het in de gaten gehad'', vertelt Pascal Kamperman van ESPN. De journalist weet ook niet precies wat er precies gebeurd is. De afsluitende training kan een oorzaak zijn. ''Dat zou wel nog kunnen, want hij was er wel nog gewoon bij toen we iedereen hier aan zagen komen op de fiets."

Ofir Marciano is sinds afgelopen zomer de tweede doelman van Feyenoord. De 32-jarige Israëliër kwam transfervrij over van het Schotse Hibernian en tekende voor twee seizoenen. Marciano maakte zijn debuut nog niet in de Eredivisie. Wel kreeg hij speeltijd in de Conference League kwalificatie wedstrijd tegen Elfsborg.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties