Bijlow, Malacia en Til in definitieve selectie Oranje

Bijlow, Malacia en Til in definitieve selectie Oranje

Bondscoach Louis van Gaal heeft 24 spelers uitgenodigd voor de WK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal tegen Montenegro en Noorwegen. Feyenoorders Justin Bijlow, Guus Til en Tyrell Malacia behoren tot de definitieve selectie.

Oranje is met nog twee duels te gaan koploper in groep G en heeft de kwalificatiekansen in eigen hand. Alleen de groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor de mondiale eindronde. De komende interlandperiode staan wedstrijden tegen Montenegro en Noorwegen op het programma.

Het Nederlands elftal speelt zaterdag 13 november in Podgorica tegen Montenegro. De kick-off in het Gradski stadion is om 20.45 uur. Dinsdag 16 november staat in Rotterdam Oranjes laatste groepswedstrijd in het kader van kwalificatie voor het WK 2022 in Qatar op de agenda. In Stadion Feijenoord is Noorwegen vanaf 20.45 uur de tegenstander.

Bijlow, Malacia en Til in definitieve selectie Oranje

Lutsharel Geertruida is geselecteerd voor Jong Oranje
Jong Oranje speelt op vrijdag 12 november in Almere tegen Jong Bulgarije en neemt het op maandag 15 november op tegen Jong Gibraltar. De wedstrijd in Almere tegen Jong Bulgarije is in het Yanmar Stadion en begint om 18.45 uur. De uitwedstrijd tegen Jong Gibraltar begint om 14.00 uur en is in het Victoria Stadium in Gibraltar.

Lees meer over
Oranje
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties