Beugelsdijk: "Als ik ze echt raakte, speelden ze de wedstrijd niet uit"

Beugelsdijk: "Als ik ze echt raakte, speelden ze de wedstrijd niet uit"

Feyenoord heeft zondag aan den lijve ondervonden dat Tom Beugelsdijk terug is bij Sparta. De verdediger kwam tot twee keer toe goed weg nadat hij met zijn arm in het gezicht van tegenstanders Bryan Linssen en Cyriel Dessers zwaaide. Beugelsdijk zelf vond het allemaal wel meevallen.

In gesprek met RTV Rijnmond leek Beugelsdijk te suggereren dat Linssen en Dessers hem bewust een kaart probeerden aan te smeren. "Iedereen kent mij als speler en ik denk dat Feyenoord slim genoeg is om daar rekening mee te houden. Geloof mij, als ik jou op je kin raak, speel jij de wedstrijd niet uit. Ze hebben allemaal op de grond gelegen, maar ze konden ook allemaal met een seconde weer opstaan. Zo hard heb ik ze dus niet geraakt."

Daarbij meende Beugelsdijk zelf ook aangepakt te zijn tijdens het duel. "Het is uitdelen, maar ik heb er ook een paar gekregen. Ik heb een heel dikke knie, maar ik lig niet op de grond. Misschien staat die niet op camera; vergeten ze in te zoomen omdat ze denken dat er niks aan de hand is. Ik krijg ook een tik, maar ik ga gewoon door."

Kampioen
Bekend is dat Beugelsdijk zelf ook Feyenoord een warm hart toedraagt. De verdediger werd daarom ook gevraagd hoe hij de titelkansen van de stadgenoot inschat. "Ik denk zeker dat Feyenoord kans maakt op het kampioenschap. Ajax is toch wel van een ander niveau, maar een seizoen is lang en je weet niet wat er gebeurt. Ik denk dat het kampioenschap nog niet beslist is."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties