Becker: ''Het gaat een heel ander gezicht worden''

Becker: ''Het gaat een heel ander gezicht worden''

Feyenoord is vandaag afgereisd naar Berlijn. De Rotterdammers nemen het daar morgenavond op tegen Union Berlin in de vierde wedstrijd van de groepsfase van de Conference League.

De Duitsers bezetten de laatste plaats van Groep E, maar van een laatste kans om overwintering veilig te stellen is geen sprake.''Nee helemaal niet. Het hangt van meer ploegen af, maar we kijken altijd naar onszelf'', aldus Sheraldo Becker in gesprek met ESPN. ''Als we winnen hoeven we niet naar anderen te kijken en daar gaan we morgen voor.'' Feyenoord won de eerste wedstrijd met 3-1. Morgen wordt echter een andere wedstrijd, zegt de aanvaller van de Duitsers.

''We waren een beetje te passief, vooral de eerste helft. We hebben veel beelden teruggekeken en we zetten niet genoeg druk op ze. Daardoor konden ze hun eigen ding doen. Morgen wordt het anders, het wordt een heel ander gezicht. Morgenochtend hoor ik of ik erin sta. De trainer heeft wel aangegeven dat er een grote kans is dat ik speel. Ik sta er positief in.''

De gebeurtenissen rondom de wedstrijd in Rotterdam hebben geen invloed op Union Berlin, zegt de Nederlander. ''Wat er in Rotterdam is gebeurd is natuurlijk heftig en dat mag niet gebeuren. Alleen: wij als spelers hebben de focus op Feyenoord. De mensen eromheen die hebben er meer last van. Voor ons geldt er maar één ding en dat is de volle focus op morgen.''

Lees meer over
Conference League Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties