Bannis start vrijdagavond in de basis bij NAC Breda

Bannis start vrijdagavond in de basis bij NAC Breda

Naoufal Bannis kan zich gaan opmaken voor zijn debuut. De huurling van Feyenoord start vrijdagavond direct in de basis bij NAC Breda.

Trainer Edwin de Graaf heeft veel vertrouwen in de 19-jarige spits. ''Hij heeft twee dagen met de groep getraind en is op tijd ingeschreven. Hij start in de basis'', verklapt De Graaf in gesprek met BN DeStem. ''Voor ons is Bannis een aanwinst. Sowieso. Sinds de zomer zoeken we een spits. We hoeven niet meer te schuiven met een middenvelder. Tuurlijk ben ik blij.''

De Graaf werkte in het verleden bij Feyenoord al samen met Bannis. "Je ziet dat hij in zijn volwassenheid als speler stappen heeft gemaakt de afgelopen jaren, dat zie je terug in zijn spel. Naoufal maakt een heel gretige indruk in de eerste dagen en wil zich graag laten zien.''

Bannis heeft al twee trainingen meegedaan bij NAC Breda. "Het bevalt tot nu toe goed. Ik heb de afgelopen dagen de aanwezige spelers al wat leren kennen, sommige spelers zijn er nog niet maar die leer ik vanzelf kennen. Het is een sfeervolle en goede groep. Ik heb Marouan, Ramon en Cyriel natuurlijk gesproken over de club en die hebben verteld wat voor club het is. Cyriel vertelde mij over hoe groot de club eigenlijk is en hoe mooi het kan met de supporters in het stadion. Dat hoop ik ook snel mee te maken."

Bannis treft morgenavond om 20:00 uur in het Rat Verlegh Stadion FC Volendam. Het is niet bekend of Francesco Antonucci ook mag starten. De middenvelder kreeg afgelopen weekend wel een half uur speeltijd. NAC Breda staat negende en de Volendammers zijn koploper in de Eerste Divisie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties