Azarkan: ''Blij dat ik nu weer minuutjes mag maken in De Kuip''

Azarkan: ''Blij dat ik nu weer minuutjes mag maken in De Kuip''

Marouan Azarkan is na een verhuurperiode aan NAC-Breda weer terug bij Feyenoord. Vandaag kreeg hij als invaller bij de Rotterdammers een strafschop mee tegen ADO Den Haag. De aanvaller had hiervoor te maken gehad met blessureleed. "Ik lag er eventjes uit. Ik had twee scheurtjes in beide bovenbenen."

"Dat is nu helemaal hersteld, dus ik ben blij dat ik nu weer minuutjes mag maken in De Kuip", aldus Azarkan voor de camera van FeyenoordTV. "Ik ben blij dat ik weer mag voetballen en als dat dan in De Kuip is, is dat natuurlijk prachtig, man."

Over zijn prestatie was Azarkan nog niet echt te spreken. "Mwoah, in de eerste twintig minuten liet ik wel wat goeds zien, maar daarna speelde vermoeidheid wel op bij mij. Ik heb lang niet gespeeld, dus over het algemeen ben ik wel tevreden", zo vervolgt de aanvaller, die lachend toegeeft dat hij de strafschop 'versierd' heeft.

Het is nog de vraag of Azarkan voorkomt in de plannen van trainer Arne Slot. "Ik moet echt een seizoen hebben dat ik voldoende wedstrijden ga spelen, dat is ook beter voor mijn ontwikkeling. Ik ga op de training hard mijn best doen, me in de wedstrijden laten zien en proberen bepalend te zijn en dan hopen op mijn kans. Als ik die krijg moet ik er staan."

Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties