Assist Kökcü bij Turkije; Pedersen speelt gelijk

Assist Kökcü bij Turkije; Pedersen speelt gelijk

Orkun Kökcü heeft een aandeel gehad in de ruim gewonnen wedstrijd van Turkije tegen Gibraltar. De middenvelder van Feyenoord leverde een assist af in de 6-0 gewonnen wedstrijd. Een corner van Kökcü werd in het doel gewerkt.

Noorwegen heeft opvallend genoeg gelijkgespeeld tegen Letland. De wedstrijd eindigde in 0-0 en dat leek goed nieuws voor Oranje in groep G. Pedersen speelde de gehele wedstrijd voor de Noren; Fredrik Aursnes stond klaar om in te vallen, maar nadat de 1-0 voor Noorwegen werd afgekeurd vanwege buitenspel kwam de Feyenoorder uiteindelijk het veld niet in.

Ondanks de blamage kan Noorwegen bij een zege op Nederland, in een lege Kuip, nog steeds groepswinnaar worden. Directe plaatsing voor het WK voor het eindtoernooi in Qatar kan op dit moment zelfs nog aan de Noren en Oranje voorbijgaan. Turkije is namelijk de nieuwe nummer twee in de groep. De Turken spelen dinsdag, op de laatste speeldag van Groep G, tegen Montenegro: winnen ze die wedstrijd, dan valt of Noorwegen of Nederland definitief af voor het WK in Qatar.

# Club Gespeeld Punten +-
1 Nederland 9 20 23
2 Turkije 9 18 10
3 Noorwegen 9 18 9
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties