Arnesen: "Prima naar mijn zin, maar nog geen gesprekken gehad"

Arnesen: "Prima naar mijn zin, maar nog geen gesprekken gehad"

Frank Arnesen sprak nog niet met Feyenoord over een verlenging van zijn contract. Dat vertelde de technisch directeur zondagochtend in Goedemorgen Eredivisie. Wel vertelde hij het nog altijd uitstekend naar zijn zin heeft en lijkt het op termijn dus geen probleem om tot een akkoord te komen.

Eerder deze week berichtte het Algemeen Dagblad dat Feyenoord de onderhandelingen met Arnesen over een verlenging van zijn aflopende contract is gestart, maar was volgens de directeur zelf dus nog wat voorbarig. "Ik heb het prima naar mijn zin, maar er zijn nog geen gesprekken geweest", begon hij.

Uit de woorden die volgden leek op te maken dat het slechts een kwestie van tijd is. "Ik voel me goed. Feyenoord is een geweldige club en we zijn met iets geweldigs bezig. Dat het nu al zo goed gaat, had ik ook niet verwacht." Op de vraag of duidelijkheid over zijn aanblijven in een dergelijk langetermijnproject niet belangrijk is: "Jawel. Dat komt wel."

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties