Arnesen: ''Malacia blijft bij Feyenoord'' (update)

Arnesen: ''Malacia blijft bij Feyenoord'' (update)

Tyrell Malacia staat voor een overstap naar Club Brugge, zo maakt journalist Tomas Taecke zaterdagavond bekend. De linksback zou zelfs al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de club uit België.

De linksback verlengde onlangs zijn contract nog bij Feyenoord tot medio 2024. De clubs moeten het nog wel eens worden over de transfersom voor de verdediger, die volgens Taecke 'zo'n elf miljoen euro moet kosten.' Malacia debuteerde in 2017 in de Champions League wedstrijd tegen Napoli en heeft sindsdien 66 wedstrijden achter zijn naam staan voor Feyenoord.

Update 17:26 | Arnesen heeft het eerste bod op Malacia afgewezen en komt met een duidelijk antwoord of de verdediger gaat vertrekken: "Hij blijft bij Feyenoord", vertelt de technisch directeur in gesprek met RTV Rijnmond.

Feyenoord is de komende weken ook niet meer van plan om Malacia te verkopen. De interesse van de kampioen van België was nog voor de contractverlening van de verdediger, zo vult Voetbal International aan. Na het verlengen van zijn contract tot medio 2024 hoorde Frank Arnesen niks meer. Feyenoord hoopt de komende weken wel Ridgeciano Haps te verkopen.

Lees meer over
Tyrell Malacia Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties