Arnesen: ''Er zijn altijd meerdere opties''

Arnesen: ''Er zijn altijd meerdere opties''

Feyenoord doet er momenteel alles aan om de selectie te versterken met een extra middenvelder. De pijlen zijn na het mislopen van Joey Veerman nu onder meer gericht op Riechedly Bazoer. Technisch directeur Frank Arnesen laat weten dat niet alleen de middenvelder van Vitesse op het lijstje staat.

''We gaan gewoon verder, hoor. Of Bazoer nu dé optie voor is? Er zijn altijd meerdere opties'', vertelt De Deen in gesprek met het Algemeen Dagblad. De 25-jarige middenvelder ziet een overstap naar Feyenoord wel zitten. Het is de vraag of Vitesse wil meewerken. De Arnhemmers klimmen met een vraagprijs van twee miljoen euro namelijk hoog in de boom.

De optie om een terugkeer van Tonny Vilhena naar Feyenoord mogelijk te maken lijkt niet concreet. De krant meldt dat de poging van de stadionclub om de oud-Feyenoorder terug te halen naar De Kuip op niets is uitgelopen. Vilhena heeft nog een contract tot medio 2024 en strijkt een fors salaris op bij FK Krasnodar. De middenvelder zelf heeft echter nog niks gehoord over een mogelijke transfer.

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties