Arnesen: ''Afgesproken midden januari te gaan praten''

Arnesen: ''Afgesproken midden januari te gaan praten''

Frank Arnesen en Feyenoord hebben nog niet met elkaar gesproken over een nieuw contract. De technisch directeur van de Rotterdammers heeft een contract dat aankomende zomer afloopt in De Kuip.

''Ik geloof dat Toon van Bodegom eind deze week weer in het land is. We hebben afgesproken midden januari te gaan praten'', vertelt Arnesen over de huidige stand van zaken in gesprek met Voetbal International. De Deen heeft in een korte periode zijn stempel gedrukt op de club.

Arnesen is vooral trots op de Feyenoord Academy. ''Het is leuk om te zien hoe alles draait. Hoe de jeugdtrainers bezig zijn en je bij Onder-21, Onder-18 en Onder-17 ook al een duidelijke manier van spelen herkent gebaseerd op hoe we het bij Feyenoord 1 doen, met veel energie en pressing.''

Minimaal drie coronagevallen
De 65-jarige Arnesen werkt vanwege minimaal drie coronagevallen binnen Feyenoord voorlopig vanuit zijn kantoor. ''Gezondheid boven alles.'' De Deen hoopt wel dat de ploeg van trainer Arne Slot zaterdag gewoon naar Spanje kan voor een oefenwedstrijd tegen Club Brugge. ''Behalve dat we afspraken hebben gemaakt met de organisatie daar, willen we graag spelen. Het is de enige oefenwedstrijd voordat we de Eredivisie hervatten tegen Vitesse.''

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties