Antonucci heeft geen spijt: ''Betere voetballer geworden''

Antonucci heeft geen spijt: ''Betere voetballer geworden''

Francesco Antonucci heeft afgelopen weekend zijn rentree bij FC Volendam gemaakt. De huurling van Feyenoord speelde dertig minuten mee in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Telstar. De middenvelder kijkt uit naar de komende maanden en hoopt promotie af te dwingen.

''Toen ik me vanmorgen klaarmaakte om naar de club te gaan, voelde ik wel wat spanning'', vertelt de middenvelder op de clubwebsite van FC Volendam. ''Dat had ik ook op de bank, ik wilde zó graag invallen. Alles op de club is nog precies hetzelfde, al zijn er natuurlijk wat andere jongens bij de ploeg gekomen. Die heb ik ondertussen leren kennen, daar ben ik blij mee. De jongens die ik al kende, hebben me uiteraard goed opgevangen. Ze zijn altijd goed voor mij geweest.''

De maanden van Antonucci bij Feyenoord zijn niet gelopen zoals verwacht. "Ja, ik had natuurlijk gehoopt op meer. Maar het zijn voor mij erg leerzame maanden geweest. Ik heb daar met heel goede spelers op het trainingsveld gestaan. Op topniveau. Ik weet zeker dat ik me daardoor heb ontwikkeld en een betere voetballer ben geworden. Dus ik kijk alleen maar met een goed gevoel terug. Ik ben jong en moet minuten maken en daarom is het voor mij geen teleurstelling om hier weer te zijn."

Feyenoord heeft Antonucci voor zes maanden verhuurd. Wanneer FC Volendam promoveert speelt de talentvolle middenvelder ook volgend seizoen voor de ploeg van Wim Jonk. ''Dus daar hoop ik natuurlijk op. Ik wil het team heel graag helpen met het bereiken van ons grote doel: promoveren naar de Eredivisie. Daar moeten we echt voor gaan. Ik zit nu nog even in een hotel, maar ga ook weer in Volendam wonen, want heb het altijd goed naar mijn zin gehad hier. Ik vind het echt een leuke stad. Dorp? Dat bedoel ik. Ik vind het echt een leuk dorp, haha.''

Lees meer over
Francesco Antonucci
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties