''Als het zo ernstig is, zijn er dan aangiftes gedaan?''

''Als het zo ernstig is, zijn er dan aangiftes gedaan?''

De afgeblazen gesprekken over Feyenoord City worden wat betreft burgemeester Aboutaleb en alle fractievoorzitters in de gemeenteraad zo snel mogelijk ingehaald. "Met uiteraard aandacht voor de veiligheid van alle deelnemers", aldus de gemeente.

De gesprekken werden eerder afgeblazen vanwege 'signalen over bedreigingen en intimidatie'. Het Algemeen Dagblad meldt dat 'de meeste raadsleden begrip hadden voor dat besluit'. Alleen Ellen Verkoelen van 50Plus vond de handelswijze best wel raar. "Ik heb gevraagd: als het zo ernstig is, zijn er dan aangiftes gedaan? Het antwoord was: nee. Dan vraag ik me echt af waarom het democratisch proces vier dagen moest worden stilgelegd.''

"Er was blijkbaar een gevoel van onveiligheid bij mensen. Dat vind ik oprecht vervelend, maar moeten we daarvoor de hele besluitvorming vertragen? Ik vind dat een heel slecht besluit. En dat heb ik ook gezegd", zo besluit Verkoelen.

Lees meer over
Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties