Advocaat: ''Dan kan je best aardige spelers halen''

Advocaat: ''Dan kan je best aardige spelers halen''

De mannen van de Oranjezomer kwamen uiteraard ook terug op alle ontwikkelingen bij Feyenoord. Voormalig Feyenoord-trainer Dick Advocaat was te gast en ziet wel wat kansen voor de Rotterdammers op de transfermarkt ondanks de financiële zorgen. ''Feyenoord heeft geld nodig, dat is algemeen bekend."

"Als een groot deel van het elftal blijft en ze kunnen toch nog wat spelers halen of huren, als Jørgensen eruit gaat dan valt er een groot salaris weg. Je ziet het nu met Til, dan kan je best aardige spelers halen'', aldus Advocaat, die wel enigszins positief terugkijkt op zijn tijd met Jørgensen. ''Het was een goede jongen, maar de laatste drie jaar heeft hij te weinig gepresteerd voor hetgeen dat hij verdiende. Wat hij precies verdient weet ik niet, maar hij was wel een grootverdiener.'' Analist Rene van der Gijp denkt te weten dat Jørgensen 1,8 miljoen euro per jaar verdiende.

Advocaat bespreekt ook de geruchten dat Steven Berghuis wellicht de overstap naar Ajax gaat maken. ''Het blijft pikant, maar het is wel vaker voorgekomen dat spelers van Feyenoord naar Ajax gingen of andersom", aldus Advocaat. ''Het is toch logisch als je Ajax bent? Voor vier miljoen zo'n goede speler." Al hoopt PSV de aanvaller van Feyenoord ook nog binnen te hengelen. Advocaat: "Het systeem van Ajax ligt Berghuis beter dan dat van PSV."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties