AD: Voetbal gaat komend weekeinde door

AD: Voetbal gaat komend weekeinde door

De verwachtingen zijn op dit moment dat er komend weekend gewoon gevoetbald gaat worden. De clubs en de KNVB hebben vanmorgen met elkaar gesproken om de competitie tijdelijk stil te leggen. Hoe het er nu voor staat gaat het betaald voetbal de komende weken gewoon door zonder supporters, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant werd de besluitvorming sterk beïnvloed door de compensatieafspraken die er met het kabinet kunnen worden gemaakt. De thuiswedstrijden tegen PEC Zwolle en Heracles Almelo worden gespeeld in een lege Kuip. Ook tijdens de uitwedstrijd tegen FC Twente zijn er nog geen supporters aanwezig.

De gevolgen voor Feyenoord zijn financieel zoals bekend groot. De Rotterdammers verliezen negen ton aan omzet wanneer het in De Kuip speelt zonder supporters. Ook FC Twente baalt enorm. De Tukkers lopen ongeveer één miljoen euro mis tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord. ''We missen de horeca, de losse kaartverkoop en de speciale arrangementen: we zitten voor die wedstrijd helemaal vol'', sprak Martijn Hoogstoevenbel eerder in TC Tubantia.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties