AD: Dennis te Kloese tekent bij Feyenoord

AD: Dennis te Kloese tekent bij Feyenoord

Dennis te Kloese is definitief de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord. De Rotterdammers halen de opvolger van Mark Koevermans weg bij LA Galaxy in de Verenigde Staten. De huidige algemeen directeur stopt per 1 december in De Kuip.

Door goedkeuring van de aandeelhouders konden de contracten worden getekend. Volgens het Algemeen Dagblad gaat Te Kloese half januari aan de slag bij Feyenoord. Hem wacht een grote uitdaging met onder meer het stadiondossier. Te Kloese is op dit moment weer terug in Amerika en gaat de komende weken op zoek naar een huis in Den Haag.

Te Kloese is vanaf het eerste moment topkandidaat geweest en heeft een groot netwerk in het buitenland. Hij was bijvoorbeeld tussen 2014 en 2018 werkzaam als directeur van de Mexicaanse voetbalbond. Te Kloese was in het verleden tevens werkzaam als scout van Ajax, totdat hij in 2003 aan de slag ging als hoofdscout van Chivas Guadalajara.

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties