Di Matteo: 'Slory moet nog aan zijn conditie werken'

Di Matteo: 'Slory moet nog aan zijn conditie werken'

Andwelé Slory maakte tegen Blackpool zijn eerste minuten voor West Bromwich Albion. De oud-Feyenoorder kon zijn doelpuntenbelofte (nog) niet waarmaken. Slory kwam woensdag na 53 minuten binnen te lijnen. De aanvaller liet tien minuten na zijn entree de gelegenheid onbenut zijn debuut voor The Baggies luister bij te zetten. De kans de wedstrijd voortijdig te beslissen was niet aan hem besteed.

'Andy had een erg goede kans. De bal ging net naast', zei manager Roberto Di Matteo over het optreden van zijn aanwinst. 'Het is bijzonder jammer. Want het had een mooi debuut kunnen zijn.'

De overstap van Slory van Feyenoord naar West Bromwich Albion kwam maandag rond. Volgens Di Matteo wacht de tweevoudig Oranje-international nog extra arbeid om helemaal fit te worden. 'We weten dat hij nog hard moet werken aan zijn conditie', aldus de manager.

'Ik kan veel doelpunten maken', vertelde Slory dinsdag aan de vooravond van zijn debuut. 'En dat gaat ook gebeuren, ook al is dat niet het belangrijkste. Winnen is belangrijker.' De goal ontbrak, maar het resultaat was wel goed. West Bromwich Albion won met 3-2 van Blackpool en staat in het Championship tweede achter Newcastle United.

Lees meer over
Jaden Slory
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties