Supportersavond in vrije verkoop

Supportersavond in vrije verkoop

Vanaf vandaag – maandag 18 januari – kan iedereen kaarten reserveren voor de Supportersavond op donderdag 25 februari 2010. Tijdens deze bijzondere avond kunnen supporters op allerlei manieren een kijkje achter de Feyenoord-schermen nemen.

Via dit formulier kunnen kaarten gereserveerd worden voor deze famillie-avond, waar onder meer de volledige selectie, de technische staf en diverse oud-spelers aanwezig zullen zijn. Voor deze supportersavond is een zeer divers programma samengesteld. Zo kunnen supporters in de huid van de spelers kruipen door zich te laten interviewen door Feyenoord TV, of juist zelf de spelers voor de camera interviewen. Verder is het mogelijk om in het spelershome een potje te poolen of te darten met de selectieleden, of gezellig een drankje te drinken en verhalen op te halen met één van de oud-spelers.

Daarnaast zijn er diverse optredens van verschillende Feyenoord-spelers, laat verzorger Fred Zwang zien hoe hij de spelers voorbereidt op een wedstrijd en is kledingsponsor Puma aanwezig in een speciale ladies-lounge. Feyenoords hoofdsponsor ASR biedt alle bezoekers een consumptie aan.

Het is slechts een greep uit het uitgebreide programma, dat uiteraard omlijst zal worden door optredens van artiesten en muziek. De muziek zal onder andere verzorgd worden door DJ Bootsy, (huis DJ van De Kuip) en er is een gastoptreden van Dennis van der Geest. Studio Feyenoord, een talkshow gepresenteerd door Jan Dirk Stouten (RTV Rijnmond) met Mario Been in het panel, is helaas uitverkocht.

De supportersavond, die begint om 19.30 uur en rond 23.30 uur afgelopen zal zijn, is toegankelijk voor supporters vanaf 13 jaar. Kaarten kunnen als volgt gereserveerd worden:

· Via een speciaal formulier op www.feyenoord.nl

· Telefonisch via Feyenoord Service & Tickets (0900-1908)

· Aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets bij De Kuip

De prijs is € 15,00 per kaart. Het aantal kaarten is beperkt. Feyenoord adviseert supporters daarom snel te reserveren.

Lees meer over
supportersavond
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties