Kaartverkoop supportersavond gestart

2010-01-04 14:52:24 4.347 keer bekeken 57 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Leden van Het Legioen kunnen vanaf maandag 4 januari met voorrang en korting kaarten reserveren voor de Feyenoord Supportersavond op donderdag 25 februari aanstaande. Tijdens deze familieavond in De Kuip zullen onder meer de volledige selectie, technische staf en verschillende oud-spelers aanwezig zijn.

Tijdens de supportersavond kunnen bezoekers onder meer Studio Feyenoord bijwonen, een talkshow gepresenteerd door Jan Dirk Stouten (RTV Rijnmond) en met onder meer Mario Been in het panel. Daarnaast zijn er diverse optredens van verschillende Feyenoord-spelers, laat verzorger Fred Zwang zien hoe hij de spelers voorbereid op een wedstrijd en is kledingsponsor Puma op een bijzondere manier aanwezig in een speciale ladies-lounge.

Tijdens deze bijzondere avond kunnen supporters op allerlei manieren een kijkje achter de Feyenoord-schermen nemen. Zo kunnen supporters in de huid van de spelers kruipen door zich te laten interviewen door Feyenoord TV, of juist zelf de spelers voor de camera interviewen. Verder is het mogelijk om in het spelershome een potje te poolen of te darten met de selectieleden, of gezellig een drankje te drinken en verhalen op te halen met één van de oud-spelers. Het is slechts een greep uit het uitgebreide programma, dat uiteraard omlijst zal worden door optredens van artiesten en muziek.

De supportersavond is toegankelijk voor supporters vanaf 13 jaar. Leden van Het Legioen kunnen vanaf vandaag maximaal vier kaarten per persoon reserveren. Dat kan op een van de volgende manieren:
 
·      Via een speciaal formulier op www.feyenoord.nl
·      Telefonisch via Feyenoord Service & Tickets (0900-1908)
·      Aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets bij De Kuip
 
Leden van Het Legioen kunnen maximaal vier kaarten reserveren. De prijs is € 10,00 per kaart. Het aantal kaarten dat verkrijgbaar is met voorrang en korting is beperkt. Feyenoord  adviseert dan ook om snel te reserveren. Vanaf maandag 18 januari kunnen ook niet-Legioen leden kaarten reserveren. Vanaf die dag geldt een prijs van € 15,00 per kaart, ook voor leden van Het Legioen.

Voor Studio Feyenoord is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Er vinden twee sessies plaats: één om 20.00 uur en één om 21.30 uur. Wil je Studio Feyenoord bijwonen dan dien je dit bij de reservering van je kaarten aan te geven.
Gerelateerd nieuws
57 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73529 leden - Op dit moment zijn 932 mensen actief, waarvan 204 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved