Voormalig doelwit Guerreiro tekent bij AEK Athene

2009-08-28 08:39:43 6.611 keer bekeken 33 reacties Pro Shots

Roger Guerreiro zal vanaf heden de selectie versterken van AEK Athene, zo meldt Soccernews. De aanvaller zette zijn handtekening onder een contract van vier jaar in Griekenland en komt over van Legia Warschau, spelend in de Poolse competitie.

De spits is in Brazilië geboren, maar liet zich echter nationaliseren tot Pool. Door zijn handtekening te zetten onder de nieuwe verbintenis bij de Grieken is de 27-jarige tot de zomer van 2013 aan de club uit Athene verbonden.

Tijdens het EK van 2008 in Oostenrijk en Zwitserland had de speler de eer om deel uit de maken van het Poolse nationale elftal, wat tijdens dat toernooi onder leiding stond van Leo Beenhakker. Het enige doelpunt van Polen op dat toernooi werd door Guerreiro gemaakt. Overigens overleefde het land de poulefase niet.

De genaturaliseerde Pool werd eerder deze transferperiode in verband gebracht met Feyenoord. 'Technisch directeur' Leo Beenhakker, tevens bondscoach van Polen, wilde zijn pupil graag naar Rotterdam halen. Tot een overgang kwam het echter niet.
Gerelateerd nieuws
33 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 801 mensen actief, waarvan 248 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved