'Te kort dag voor binnenhalen Honda'

'Te kort dag voor binnenhalen Honda'

In Johan Derksen’ dagelijkse praatje, Beste Johan, heeft de hoofdredacteur van de VI kenbaar gemaakt niet te geloven in een snelle transfer van Keisuke Honda naar Feyenoord. VVV-Venlo gaf al eerder aan de deadline op vrijdag te hebben gesteld."Ik heb heel erg lang contact gehad met de investeerder in Japan, en we hebben de zaken heel goed doorgesproken" vertelde Derksen. "Hij (de investeerder red.) denkt dat het deze week niet meer lukt, het is te kort dag. Hij heeft al uitgebreid contact met Feyenoord gehad over de kosten die het met zich mee brengt."

"De investeerder is alleen van plan de transfersom te betalen, en dus niet het salaris. Feyenoord heeft direct daarna te kennen gegeven dat zij het salaris van Honda niet zouden kunnen betalen. Daarom heeft de investeerder voorgesteld om de zaak door te schuiven naar januari, wanneer er weer een transferperiode is."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties