'Dani gaat het liefst naar Feyenoord'

'Dani gaat het liefst naar Feyenoord'

Dani Fernández heeft lucratieve aanbiedingen gekregen uit het buitenland, maar de rechtsback van NEC gaat het liefst naar Feyenoord. Dat zegt makelaar Dmitri Selyuk, die de transferrechten bezit."Er is ook concrete interesse vanuit Frankrijk en Spanje, maar Feyenoord is optie nummer één", zo vertelt Selyuk. "Die andere aanbiedingen zijn financieel weliswaar interessanter, maar het sportieve verhaal van Feyenoord spreekt hem meer aan. Hij wil graag langer samenwerken met Mario Been."

De Rotterdammers zullen wel een goed bedrag op tafel moeten leggen, zo laat de eigenaar weten. "Feyenoord moet niet denken dat het mogelijk is om een goede speler als Dani voor niets te krijgen. Dat is niet reëel. Binnenkort moet er duidelijkheid komen", aldus Selyuk.

Vorige week werd al bekend dat NEC deze zomer noodgedwongen afscheid neemt van hun rechtsback. "We hebben er alles aan gedaan, maar er hangt een flink prijskaartje aan hem. Zowel de persoonlijke wensen van Dani als de transfersom passen niet in ons financiële plaatje", vertelde technisch directeur Carlos Aalbers.

Lees meer over
Fernandez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties