Complexe situatie Fernandez

Complexe situatie Fernandez

De contractuele situatie van de door Feyenoord begeerde NEC-rechtsback Dani Fernandez zit complex in elkaar. De Spanjaard speelt momenteel op huurbasis voor NEC. De transferrechten van Dani zijn in bezit van de Oekraïner Dmitri Selyuk, de voormalige vicevoorzitter van zijn vorige club Metallurg Donetsk. Om een verhuur aan NEC mogelijk te maken is de speler officieel ondergebracht bij Arsenal Kiev, maar voor die club heeft hij geen minuut gespeeld. Feyenoord krijgt bovendien te maken met een optie tot koop, die NEC heeft bedongen.

De situatie van de eveneens door Feyenoord begeerde NEC-linksback Youssef El-Akchaoui is daarbij vergeleken kraakhelder. El-Akchaoui heeft een clausule in zijn contract waardoor hij voor negen ton kan worden weggekocht. De nieuwe Feyenoord-trainer Mario Been heeft aangegeven beide spelers op zijn verlanglijstje voor volgend seizoen te hebben staan

Lees meer over
Fernandez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties