'PSV wil haast maken met aantrekken Berghuis'

'PSV wil haast maken met aantrekken Berghuis'

De situatie van Steven Berghuis bij Feyenoord is bekend. De 29-jarige aanvaller heeft een contract voor één seizoen en een clausule dat hij voor vier miljoen euro uit De Kuip kan vertrekken. PSV is één van de clubs dat hoopt om de aanvoerder van Feyenoord over te nemen.

Voetbal International maakt vandaag melding dat PSV haast wil maken met de komst van Berghuis. De Eindhovenaren starten over drie weken al met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en wil de selectie zo snel mogelijk rond hebben. Mocht Roger Schmidt en John de Jong er de komende dagen niet in slagen om Berghuis te halen kan er snel doorgeschakeld worden.

PSV heeft Joël Drommel, André Ramalho en Phillipp Mwene al weten te contacteren voor het nieuwe seizoen en volgens het weekblad zijn Luuk de Jong en Steven Berghuis nu de droomkandidaten. De Jong is met Berghuis en diens zaakwaarnemer Guido Albers al een tijd in gesprek om een mogelijke overgang te bespreken.

Berghuis
De aanvoerder van Feyenoord heeft vorige week laten weten pas na het EK over zijn toekomst te willen praten. ''We hebben de besprekingen even on hold gezet. Feyenoord en ik zijn goed met elkaar en vooral eerlijk naar elkaar toe. Iedereen kent mijn liefde voor de club. Er zijn al veel clubs geweest waar ik Feyenoord niet voor wilde verlaten. Wat er nog komt, zien we wel. Nu eerst het EK.''

Lees meer over
De Kuip PSV Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties