'Dortmund start gesprekken met oud-Feyenoorder St.Juste'

'Dortmund start gesprekken met oud-Feyenoorder St.Juste'

Jeremiah St. Juste staat voor een mooie stap aankomende zomer. De oud-Feyenoorder staat in de belangstelling van diverse clubs en vandaag maken Duitse media bekend dat Borussia Dortmund de gesprekken heeft geopend met St.Juste.

St.Juste heeft een contract tot medio 2023 en staat er niet voor open om zijn contract te verlengen bij FSV Mainz 05. De Bundeliga club staat daarom op zijn beurt wel open voor een transfer en verwacht een bedrag van rond de vijftien miljoen euro te ontvangen voor de 24-jarige verdediger.

St. Juste speelde 39 wedstrijden in het shirt van Feyenoord en maakte in 2019 voor negen miljoen euro de overstap naar FSV Mainz 05. Het bedrag kon door bonussen nog oplopen naar twaalf miljoen euro. Het is niet bekend of het transferbedrag daadwerkelijk is opgelopen naar twaalf miljoen euro.

Wijnaldum
Gisteren werd bekend dat Georginio Wijnaldum een overstap maakt naar FC Barcelona. De middenvelder gaat binnen enkele dagen tekenen bij de Spaanse topclub. De twee partijen hebben een mondeling akkoord over een contract tot medio 2024. De deal moet ruim voor het EK definitief bekend gemaakt worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties