Alle 6.500 kaarten voor finale play-offs geclaimd

Alle 6.500 kaarten voor finale play-offs geclaimd

Seizoenkaarthouders hebben donderdag razendsnel alle beschikbare kaarten geclaimd voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht in de finale van de play-offs. In totaal mogen er in De Kuip 6.500 supporters aanwezig zijn, die vooraf negatief moeten zijn getest op het coronavirus.

Seizoenkaarthouders kregen donderdag vanaf 19:00 uur de kans om een kaart te claimen voor de finale van de play-offs, die komende zondag om 12:15 uur op het programma staat. Die dag gelden dezelfde voorwaarden voor bezoekers als bij de thuiswedstrijd tegen Vitesse van vorige maand en de halve finale van de play-offs.

Hoewel het nog lang geen volle Kuip is, is Feyenoord blij dat er zondag supporters bij zijn en dat het elftal kan rekenen op de steun van het legioen. Bij winst op FC Utrecht krijgt het team van trainer Dick Advocaat een ticket voor de tweede kwalificatieronde van de Europa Conference League.

Lees meer over
De Kuip Vitesse FC Utrecht Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties