Fraser over toegestane fans bij Feyenoord: ''Competitievervalsing''

Fraser over toegestane fans bij Feyenoord: ''Competitievervalsing''

In tegenstelling tot de laatste paar speelronden in de Eredivisie, is er tijdens de play-offs weer publiek welkom bij Feyenoord. Dat geldt ook voor de andere halve finale bij FC UtrechtFC Groningen. Omdat de wedstrijd van woensdag tegen de stadsgenoot maar over één wedstrijd gespeeld wordt, kan Feyenoord profiteren van het thuisvoordeel.

Veel Sparta-supporters spreken op social-media van competitievervalsing nu er wel Feyenoord-fans aanwezig mogen zijn tijdens de wedstrijd. "Ik deel die mening absoluut", zegt Henk Fraser voor de camera van RTV Rijmond. "Toen wij thuis tegen VVV speelden (met fans in het stadion, red.), sprak ik ook van competitievervalsing. Ik vind dat ik het nu weer mag zeggen.’’ Toch nuanceert de Sparta-trainer zijn uitspraak meteen. ''Aan het begin van dit seizoen zijn alle clubs echter akkoord gegaan met dit protocol. We gaan er dus geen punt van maken. Maar ik denk dat we wel kunnen spreken van competitievervalsing."

Lees meer over
FC Utrecht FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties