Supporters missen uitpubliek: ''Tegenpartij hoort er ook bij''

Supporters missen uitpubliek: ''Tegenpartij hoort er ook bij''

Feyenoord heeft morgen dankzij de aanwezigheid van 6500 supporters een duidelijker thuisvoordeel dan in een lege Kuip. Het voordeel wordt echter niet door iedereen als ideaal gezien. Sparta mag geen uitsupporters meenemen, terwijl de ploeg nota bene uit dezelfde stad komt. Rijnmond peilde de stemming onder de supporters. Een van de gelukkige bezitters van een kaartje: "Iedereen wil erheen."

"De vorige keer zat ik er naast (de 0-0 tegen Vitesse - red.). Toen kwam ik daar echt niet doorheen. Maar nu heb ik gelukkig wél een kaartje." Een andere supporter is al even blij met zijn kaartje. "Het is ruim een jaar geleden dat ik voor het laatst naar Feyenoord ben geweest. Ik heb er zin in, want tegen Sparta gaat het nu ergens om."

Het ontbreken van uitsupporters is wel een smetje, vinden veel Feyenoorders. "Ik snap de frustratie van de Spartanen heel goed. Voor Feyenoord-supporters is dit duel een extraatje." Een oudere supporter: "Sparta is óók Rotterdam. De tegenpartij hoort er eigenlijk ook bij, vind ik. Dat maakt het leuker en gezellig in De Kuip." Al is de algemene gedachte niet dat Feyenoord zomaar eventjes wint. "Sparta heeft de flow. Maar waarschijnlijk heeft trainer Dick Advocaat nog een klein addertje onder het gras zitten."

Lees meer over
De Kuip Vitesse Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties