Van Persie vindt Berghuis beste speler van afgelopen seizoen

Van Persie vindt Berghuis beste speler van afgelopen seizoen

Inmiddels is het editie nummer 39 van de speler van het jaar verkiezing van De Telegraaf. Meer dan dertig ex-internationals en rapporteurs hebben hun stem uitgebracht en Steven Berghuis heeft de achtste plaats behaald: hij was een van de spelers waarover de stemgerechtigden steggelden als het ging om een podiumplaats.

Dusan Tadic en Davy Klaassen gingen er met de eerste twee plaatsen vandoor, maar de derde plaats werd een hele strijd: Ryan Gravenberch, Daley Blind, Teun Koopmeiners, Owen Wijndal en Steven Berghuis hadden allemaal uitzicht op die derde plek, maar legden het af tegen PSV-er Donyell Malen.

Robin van Persie en Orlando Engelaar waren de enige twee ex-internationals die Steven Berghuis als beste speler van het seizoen zagen. Geen enkele rapporteur was dezelfde mening toegedaan. Oud-Feyenoorder, en koning van de kluts, Andre Hoekstra had Berghuis op de derde plek staan. Theo Lucius, Berry van Aerle en Ben Wijnstekers waren als mede-rapporteurs dezelfde mening toegedaan.

Lees meer over
PSV Robin van Persie Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties