Elshoff: ''Svensson ziet Feyenoord als een stap achteruit''

Elshoff: ''Svensson ziet Feyenoord als een stap achteruit''

Het is nog altijd niet bekend waar de toekomst van Jonas Svensson ligt. De rechtsback van AZ werd al meerdere keren gelinkt aan Feyenoord, maar zou naar verluidt een voorkeur hebben voor een stap naar het buitenland. Jeroen Elshoff stelde zelfs dat Svensson Feyenoord als een stap achteruit ziet.

Dat deed hij in de NOS Voetbalpodcast, nadat eerder in dezelfde podcast werd geopperd dat Svensson en Feyenoord al bijna rond waren. Elshoff vroeg het dit weekend aan de Noor zelf. "Hij neigt toch naar een avontuur buiten de Eredivisie en is ook nog in gesprek met AZ", wist hij te vertellen. "Hij zegt het niet hardop, maar Feyenoord ziet hij vooralsnog als een stap achteruit. AZ houdt de deur op een kier voor als er niet een goede club uit het buitenland komt."

Ook De Telegraaf sprak met Svensson. Daar wilde de verdediger een transfer naar Feyenoord niet uitsluiten. "Ik heb al een paar keer gelezen dat ik rond zou zijn met Feyenoord. Dat klopt niet. Of het een optie zou kunnen zijn? Ik sluit eigenlijk helemaal niks uit", werd hij geciteerd. Svensson loopt uit zijn contract bij AZ en zou dus transfervrij op te pikken zijn voor Feyenoord. De club zoekt naar een rechtsback, zodat Lutsharel Geertruida volgend seizoen naar het centrum kan verhuizen.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties