Van Hanegem: ''Las dat hij deze week bij Advocaat is binnengestapt''

Van Hanegem: ''Las dat hij deze week bij Advocaat is binnengestapt''

Feyenoord neemt het op tegen Sparta in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal. De Spangenaren zitten in een enorme flow, terwijl Feyenoord over het algemeen aan het ploeteren is. Willem van Hanegem geeft Sparta dan ook een goede kans om door te gaan naar de finale. "Dat kan Sparta zeker, dat schreef ik vorige week al. Feyenoord gaat het heel erg moeilijk krijgen."

De supportersactie was De Kromme ook niet ontgaan. "Opeens renden er supporters de tribunes op tijdens Feyenoord-RKC. Ze zijn ontevreden over de directie. Daar ga ik niet in mee, behalve dan dat gezanik over Feyenoord City. Dat duurt al zo lang, ze hadden in die tijd al drie stadions kunnen bouwen. Blijf lekker in de Kuip. Gelukkig konden ze verder spelen", aldus Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

In het slaapverwekkende duel met RKC viel er wel een speler op: Achraf El Bouchataoui. De middenvelder had bij zijn basisidebuut maar liefst 147 balcontacten tijdens de wedstrijd. Een record voor een speler van Feyenoord dit seizoen. "Leuk ook voor basisdebutant Achraf El Bouchataoui. Ik las dat hij deze week eens bij Dick Advocaat is binnengestapt om te vragen of er een keer een basisplaats in zat. Dat vond ik mooi. Theo van Duivenbode deed dat ook ooit eens bij Ernst Happel. Voor Theo uitgesproken was, had Happel hem al de trainerskamer uitgegooid."

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat Willem van Hanegem Achraf El Bouchataoui
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties