Van Noortwijk: ''De club leeft altijd, er gebeurt altijd wat''

Van Noortwijk: ''De club leeft altijd, er gebeurt altijd wat''

Bas van Noortwijk neemt na dit seizoen afscheid als teammanager van Feyenoord. Om die reden sprak ESPN hem voorafgaand aan het duel tegen RKC Waalwijk. Daar blikte hij terug op zijn lange periode bij de club.

Gevraagd naar het hoogtepunt van de afgelopen veertien jaar hoefde Van Noortwijk niet lang na te denken. "Het kampioenschap natuurlijk. Dat is een open deur, maar het is wel iets wat je bij Feyenoord niet vaak meemaakt. Het had wat jaartjes geduurd", lachte hij. "Dat was wel een van de mooiste momenten. We hebben toch nog aardig wat prijzen gewonnen in die tijd. Dat valt niet tegen", doelt hij op de periode onder trainer Giovanni van Bronckhorst.

Op de vraag wat hij het meest gaat missen. "Dit stadion, al die mensen natuurlijk. Dit jaar ontbreken ze helaas, wat dat betreft is het sowieso een minder jaar. De club leeft altijd, er gebeurt altijd wat. Het is nooit rustig, zelfs niet als je bovenaan staat en kampioen wordt." Het laatste jaar van Van Noortwijk was ook gezien de coronasituatie niet het ideale jaar om afscheid te nemen. "Qua resultaat niet, maar ook omdat er geen toeschouwers bij zijn. Het lijkt net of je elke keer een oefenwedstrijd speelt." De hoop is er wel dat in de play-offs weer met publiek gespeeld kan worden.

[readmore=57633]

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties