Linssen tegen Heracles afwezig vanwege liesklachten

Linssen tegen Heracles afwezig vanwege liesklachten

Bryan Linssen is vanmiddag afwezig in de wedstrijdselectie van Feyenoord. De reden daarvan zijn liesklachten, zo werd voorafgaand aan de wedstrijd verteld op ESPN.

Linssen was wel meegereisd naar Almelo, maar bleek toch te veel last te hebben. De aanvaller leek weer eens in de punt van de aanval te zullen starten, omdat Steven Berghuis zijn plek op rechtsbuiten weer in kan nemen. Nicolai Jørgensen is de verrassende vervanger van Linssen; Robert Bozeník begint op de bank.

Advocaat vertelt waarom hij voor de Deen kiest: ''Omdat we hem toch nog een keer de kans willen geven om te laten zien wat hij echt kan. Dat hebben we te weinig gezien dit jaar. Hij moet gewoon zijn eigen spel spelen en hij moet in de zestien blijven. Jørgensen heeft nogal de neiging om in de bal te komen, dat kan je best doen maar niet constant. Kwaliteiten heeft hij zeker en dat moet hij maar laten zien.''

Lees meer over
Steven Berghuis Dick Advocaat Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties