Target Fraisl acht kans op vertrek groot; BMI wil juist blijven

Target Fraisl acht kans op vertrek groot; BMI wil juist blijven

Nu het seizoen 2020/21 zijn einde nadert en bij Feyenoord komende zomer veel te gebeuren staat, neemt het aantal transfergeruchten geleidelijk toe. Onder meer ADO-keeper Martin Fraisl en AZ-verdediger Bruno Martins Indi werden gelinkt aan de Stadionclub. Beide spelers gaven deze week iets meer duidelijkheid over hun toekomst.

Zo stelde Fraisl dat de kans klein is dat hij ook volgend seizoen nog bij ADO speelt. De 28-jarige Oostenrijker beschikt over een aflopend contract en vertelde aan Voetbal International dat de afspraak was dat hij zich bij ADO in de kijker kon spelen. "Na de laatste wedstrijd zal ik alles op een rij gaan zetten. Ik zal eerlijk zijn: de kans dat ik blijf is niet heel groot."

Volgens het Oostenrijkse Spox ziet Feyenoord in de komend seizoen transfervrije Fraisl een geschikte en haalbare vervanger voor Nick Marsman, die zelf naar Amerika vertrekt. Deze interesse werd vorige week door zijn zaakwaarnemer bevestigd, al was er nog niks concreet. Ook PSV en FC Groningen zouden achter de diensten van de doelman aan zitten.

Martins Indi
De kans dat Bruno Martins Indi naar Feyenoord terugkeert, lijkt kleiner. In gesprek met AZ TV gaf hij aan veel te voelen voor een langer verblijf in Alkmaar. "Daar hebben we wel even met elkaar gesproken en van beide kanten uitgesproken dat we er allebei open voor zouden staan. Dan heb je alleen nog andere kwesties die meespelen. Daar heb je altijd drie partijen bij nodig. Dat laat nog op zich wachten."

In maart berichtte het goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt dat toekomstig Feyenoord-trainer Arne Slot met Bruno Martins Indi sprak over een eventuele komst naar Feyenoord (evenals met Jordy Clasie en Sander van de Streek). Vooralsnog keert hij komende zomer terug naar Stoke City, dat hem dit seizoen uitleende aan AZ en waar hij nog een contract heeft tot de zomer van 2022. In Engeland lijkt hij echter weinig perspectief meer te hebben.

Lees meer over
PSV FC Groningen Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties