Feyenoord mist Conteh, Nieuwkoop en Baldé tegen Heracles

Feyenoord mist Conteh, Nieuwkoop en Baldé tegen Heracles

Feyenoord miste in De Klassieker nog sterkhouders Steven Berghuis en Jens Toornstra, maar de twee kunnen morgen hun rentree in de basis gaan maken tegen Heracles Almelo. De schorsingen zijn uitgezeten.

Verder mist Dick Advocaat en zijn ploeg ook nog de lang geblesseerden Bart Nieuwkoop en Aliou Baldé. Christian Conteh, die dit seizoen slechts een half uur speelde op bezoek bij RKC Waalwijk, is er weer niet bij tegen Heracles. Hij traint wel mee. Logischerwijs is ook Lucas Pratto morgen, en de rest van het seizoen, er niet meer bij.

De blessure van Pratto kwam hard aan in de spelersgroep. ''Dat is waar. Senesi en Sinisterra zijn jongens die heel dichtbij hem staan, die hadden het er na afloop al moeilijk mee'', vertelt Advocaat. ''Pratto zelf is een hele positieve jongen. Hij moet nog een aantal dagen hier blijven en dan gaat hij eind mei weer naar huis. Operatie is goed gegaan. Dat zal wel weer goed komen straks.''

Lees meer over
Klassieker Steven Berghuis Bart Nieuwkoop Jens Toornstra Luis Sinisterra Dick Advocaat Marcos Senesi Christian Conteh Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties