Derksen: ''Fer kan het allemaal niet meer belopen''

Derksen: ''Fer kan het allemaal niet meer belopen''

Feyenoord was natuurlijk onderwerp van gesprek in het praatprogramma Veronica Inside. De Rotterdammers verloren de Klassieker en de heren aan tafel hebben geen goed woord over voor de spelers van Feyenoord. In de ogen van Johan Derksen is er gisteren voor de beleidsbepalers veel duidelijk geworden. Feyenoord moet bijvoorbeeld afscheid nemen van Leroy Fer, zo stelt de analist.

''Als je verantwoordelijk bent voor de toekomst van Feyenoord, dan is je een hoop duidelijk geworden'', begint Derksen. ''Met Fer kan je niet meer verder. Hij kan het allemaal niet meer belopen. Daar moet je afscheid van nemen. Die spits (Bozenik - red.) kan je vergeten. Die kan niet voetballen en dat leert hij ook niet. Die heeft geen gevoel en kan geeneens een bal aannemen. Teixira is een slapzak, die is overal mislukt en je begrijpt nu waarom. Wat een slap jochie is dat! Zo kon je precies zien waar je wat aan hebt. Als Berghuis niet meedoet, is het ontzettend armoedig.''

Lees meer over
Johan Derksen Steven Berghuis Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties