Nijhuis fluit seizoensafsluiter tegen RKC Waalwijk

Nijhuis fluit seizoensafsluiter tegen RKC Waalwijk

Bas Nijhuis fluit aanstaande zondag het laatste competitieduel van Feyenoord van dit seizoen. Hij wordt geassisteerd door grensrechter Bas van Dongen en Cristian Dobre en vierde official Marc Nagtegaal. Clay Ruperti is de VAR, met Michael Osseweijer als assistent.

Nijhuis had dit seizoen al vier wedstrijden van Feyenoord onder zijn hoede. Hij floot beide duels tegen PEC Zwolle (0-2 en 1-0 winst), FC Utrecht-thuis (1-1) en PSV-uit (1-1). De scheidsrechter staat erom bekend zijn kaarten op zak te houden. In de 22 Eredivisieduels die hij floot gaf hij 31 keer geel en 2 keer rood. 7 keer legde hij de bal op de stip.

Zondagmiddag om 14:30 uur sluit Feyenoord de reguliere competitie af met een thuiswedstrijd - helaas opnieuw zonder publiek - tegen RKC Waalwijk. Daarvoor gaat het eerst donderdagmiddag (Hemelvaartsdag) om 14:30 uur op bezoek bij Heracles Almelo. Eerder werd al bekend dat die wedstrijd onder leiding staat van Jeroen Manschot.

Lees meer over
PSV FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties