Advocaat geïrriteerd na kritiek: ''Bij ons mag je dat niet zeggen''

Advocaat geïrriteerd na kritiek: ''Bij ons mag je dat niet zeggen''

Dick Advocaat krijgt zijn Feyenoord de laatste weken niet meer aan de praat. Ook de frustratie bij de trainer lijkt met de week toe te nemen. Na afloop van de verloren Klassieker raakte Advocaat in een verhitte discussie verzeild met RTV Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel.

"Wacht nou even af voor je met je hele verhalen begint", reageerde Advocaat geïrriteerd toen Van Eersel vroeg waar zijn ploeg vertrouwen uit kon putten met het oog op de komende weken. Na een herhaling van die vraag: "Nu haal ik uit deze wedstrijd dat we in de eerste helft gelijk waren aan Ajax."

"Laten we ook niet vergeten - ik mag het niet zeggen - maar er waren ook nog twee aardige spelers geschorst", vervolgde Advocaat, doelend op Steven Berghuis en Jens Toornstra. "Bij andere ploegen telt dat mee, maar bij ons mag je dat niet zeggen."

Van Eersel reageerde dat het niet raar is dat dergelijke kritische vragen in de huidige situatie van Feyenoord gesteld worden. "Je speelt tegen Ajax, dat kampioen is geworden en gewoon een uitstekende ploeg heeft", counterde Advocaat. "Hun bank kost ook al honderd miljoen. Ik zou nog zoveel meer willen zeggen, maar ik doe het niet."

Lees meer over
Klassieker Steven Berghuis Jens Toornstra ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties