Kein Geloel: ''Wie zondag een erehaag vormt moet meteen oprotten''

dinsdag 4 mei 2021 00:00 69.610 keer bekeken 130 reacties Pro Shots

In crisispodcast nummer zoveel dit seizoen – we zijn de tel kwijt – probeert Freek er met een opbeurende aftrap nog een beetje de moed in te houden. Maar of je het nu positief of negatief bekijkt, er is slechts één conclusie mogelijk: het huwelijk tussen Dick Advocaat en z'n spelersgroep is volledig opgebrand. Dat wordt met een simpele blik op de ranglijst al duidelijk en tegen nota bene hekkensluiter ADO Den Haag werd Feyenoord compleet weggespeeld. En dan hoeven we het over die tenenkrommende interviews en persconferenties eigenlijk niet eens te hebben.  

Ook het stadiondossier brengt de Feyenoord-supporter de laatste tijd niet in een betere stemming. Feyenoord keurde afgelopen week de business case van Feyenoord City goed en dat wierp nogal wat vraagtekens op. Want afgezien van alle sentimenten die er over dit onderwerp bestaan, is het plan voor het nieuwe stadion allesbehalve waterdicht. Hoe realistisch is het dat er 150.000 bezoekers per jaar een stadionrondleiding boeken? En wie gaat ervoor zorgen dat de sponsorinkomsten naar 37 miljoen stijgen? Bijna drie keer meer dan bijvoorbeeld Ajax incasseerde in het jaar dat het de Europa League-finale verloor. 

En nee, ook de aankomende speelronde zorgt niet voor een goed humeur bij de Feyenoord-aanhanger. Zonder sterkhouders Steven Berghuis en Jens Toornstra. Met nota bene een blamage van jewelste in de rugzak start Feyenoord zondag in eigen huis tegen de aartsrivaal uit de hoofdstad. Voor het eerst in de geschiedenis van Kein Geloel hebben we besloten om ons maar niet aan een voorspelling te wagen. 

Gerelateerd nieuws
130 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 1070 mensen actief, waarvan 296 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved