''Advocaat gaat niet vragen: 'Zien jullie het nog in mij zitten?'''

maandag 3 mei 2021 14:41 40.645 keer bekeken 150 reacties Pro Shots

Dick Advocaat kondigde na de wedstrijd tegen ADO Den Haag aan dat het van de spelersgroep zou afhangen of hij het seizoen afmaakt. Inmiddels werd bekend dat de trainer het gesprek met zijn selectie niet heeft afgewacht en al met zijn staf en de clubleiding heeft besloten het seizoen te willen afmaken.

"Dat was het plan direct na de wedstrijd: ze zijn op maandag vrij, maar laat ze dan maar terugkomen en dan gaan we praten", vertelde Gouka in de AD Voetbal Podcast. "Later hebben ze onderling gesproken. Hij en zijn staf, zonder de spelers. Ze hebben gedacht: 'Dan gaan we weer praten, wat heeft dat voor zin?' In veel vorige gesprekken is gebleken dat de spelersgroep vooral luistert en knikt. Het is niet dat daar een discussie ontstaat."

De spelers hadden maandag dus gewoon een vrije dag ("Die planning is ruim van tevoren gemaakt", legde Gouka uit) en verschijnen dinsdag weer op de club. "Dan gaan ze gewoon weer trainen en neemt Advocaat ongetwijfeld weer het woord, zoals vaak als na een wedstrijd weer bij elkaar komen. Hij gaat niet vragen: 'Zien jullie het nog in mij zitten?' Wel wil hij kijken of hij proeft dat de spelersgroep nog gelooft in plaatsing voor Europees voetbal."

Gerelateerd nieuws
150 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 68 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75509 leden - Op dit moment zijn 1054 mensen actief, waarvan 363 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved